Формата на очите говори много за мъжкия характер

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Характерът на мъжа може да се разбере по различни начини, но очите ще разкажат най-добре за енергията на силния пол. Обърнете внимание на формата на очите, за да опознаете по-добре мъжа срещу вас.

Дълбоки очи

Мъжете с дълбоки очи имат много нежен характер. Те се разбират добре с всички, като намират общ език дори с потенциалните си врагове. Те лесно успяват да открият лъжи и неискреност. Да ги заблудиш е почти невъзможно. Често мъжете с такива очи мълчат. Те са склонни да трупат гняв и след това рязко го изливат върху враговете си.

Много е лесно да създадете силна и дългосрочна връзка с такъв мъж. Най-важното е да не го разочаровате. Такива мъже знаят как да се контролират, да се справят с недостатъците.

Големи и кръгли очи

Това са много креативни личности с невероятен потенциал в тази посока. Такива мъже често са актьори, музиканти и писатели. Те са типични оптимисти, несериозни личности с нежен и изключително приятелски характер. Те се характеризират с щедрост, откритост. Не обичат да си поставят определени цели.Силната интуиция им помага да вземат правилните решения. Те обичат и знаят как да работят в екип, въпреки че не винаги успяват да го направят добре, защото са несериозни, не винаги са отговорни. Тези мъже мразят, когато другите мислят стереотипно. Те са типични експериментатори.

Близко разположени очи

Струва си да се обърне внимание на това колко приближени са очите едно към друго. Ако сте забелязали това означава, че мъжът е егоист, обича уединението и цени свободата. Такива хора са много внимателни при избора на приятели и любовници. Те са недоверчиви, но невероятно очарователни.

Имат афинитет към точните науки. Сред мъжете с приближени очи почти няма творчески личности. Единственото изключение са музикантите, защото музиката също може в известен смисъл да се нарече точна наука. Такива мъже намират цел в живота още в ранна възраст, така че постигат успех рано в избраната посока. Целенасочеността е най-голямата им сила.

Малки очи

Мъжете с такива очи често са песимисти. С тях винаги всичко е наред, но те виждат това, което другите не виждат. Зад предпазливостта се крие ум и желание да се знае всичко за всичко. Мъжете с малки очи са изключително ерудирани в най-различни области. Те имат вроден талант за управление на хора, за лидерство.

Спокойствието е по-важно за тях. Те са склонни да философстват. Често такива представители на силния пол поставят на преден план финансовата страна на живота, а не духовната.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Любо Пенев благодари на тарторa на агитката на ЦСКА

Новият треньор на ЦСКА Любослав Пенев използва „Фейсбук“, за да благодари на Иван Велчев-Кюстендилеца, за оказаната подкрепа след новината за назначаването му за треньор на „червените“. Снощи „армейците“ изненадващо замениха Бруно Акрапович и легендарния национал и малко след това един от лидерите на сектор „Г“ изрази подкрепата си за новия […]