Тя повдигна килима на новия си дом и изпадна в ужас (ВИДЕО) - Мойте новини

Тя повдигна килима на новия си дом и изпадна в ужас (ВИДЕО)

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Радостта на студентка, която се нанесла в нов апартамент, бе твърде краткотрайна. Момичето решило, че трябва да започне с генерално почистване на жилището, още в първите дни, когато се нанесло там.

Домът всъщност бил на нейни роднини и вече било живяно в него. Именно заради това тя здраво запретнала ръкави и се заела с най-неприятната част от новодомството – почистване и подреждане.

В мига, в който обаче тя стигнала до разместването и смяната на стар килим в една от стаите, се случило нещо кошмарно. Момичето го повдигнало и просто замръзнало от ужас, пише jenata.blitz.bg.

@dontbeanashhole

It’s cool. Everything is fine. 😅 #newhouse #creepy #diyhomedecor

♬ Amityville Horror – Scary Halloween Sound Effects – Halloween Sound Effects

Под килима съвсем ясно си личали очертанията от силует на човек. Именно по такъв начин криминолозите обикновено маркират позицията на труп.

До очертанието имало тъмни петна, които приличат на съсирена кръв. Има и дата – 19.01.2018 година. Дело номер 091101. Това разкривало, че в този дом се е разиграла страшна трагедия.

След като се отърсило от шока, момичето споделило видео от видяното в профила си в социалната мрежа, като попитало приятели и последователи какво да прави с тази находка.

Мненията обаче са много разнопосочни. Някои я съветват да си наеме добра почистваща компания и да не пести средства за това, а други пък казват, че бързо трябва да бяга от място, където е извършено убийство.

Трети пък смятат, че това е просто лоша шега на старите собственици на апартамента, които се решили да си правят смешки на гърба на следващия собственик.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Голяма авиокомпания пуска отново 4-моторните си самолети

Германският национален превозвач Lufthansa връща в небето 5 броя 4-моторни самолети Airbus от модел А340 с цел обслужване на пътниците от първа класа, докато паркът не бъде запълнен с машини Airbus A350-900 (машина, която съответства на стандартите на обслужване на авиокомпанията). очаква се това да се случи през 2023 г. […]