Съдят мъж, съсякъл и убил съпругата си в София - Мойте новини

Съдят мъж, съсякъл и убил съпругата си в София

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

На 28.06.2021година Софийска градска прокуратура внесе обвинителен акт в съда за умишлено убийство, извършено по особено мъчителен за жертвата начин и с особена жестокост – престъпление по чл. 116, ал. 1, т. 6, пр. 2 и пр. 3 и т. 6а, вр. чл. 115 от НК.

Обвиняемият Л. С., на 49 години и пострадалата 49-годишната С. С. били съпрузи и имали 3 деца., живеели в гр. София, ж.к. „Обеля“ заедно с две от децата си.

Около 25.01.2020г. обвиняемият разбрал, че съпругата му има извънбрачна връзка. Същият започнал ежедневно да я упреква, като веднъж залепил устата и с тиксо, за да не го лъже повече.

В началото на месец февруари Л. С. заявил на С. С., че трябва да напусне семейното жилище и тя се преместила в къща на родителите си в кв. „Модерно предградие“.

На 24.02.2020г. около 22,45ч. обвиняемият излязъл от дома си и тръгнал към кв. „Модерно предградие“. Около 00,00ч. започнал да рита входната врата на къщата, в която живеела пострадалата и да я заплашва, че ще я убие. Изплашена, тя се обадила на сина си, който незабавно тръгнал към къщата и на приятел, който уведомил 09 РУ-СДВР.

Междувременно обвиняемият проникнал в къщата, чупейки прозорец. Около 00,10ч. на 25.02.2020г. същият започнал да нанася удари с ръка и с метална дръжка в областта на главата, тялото и крайниците на съпругата си. Веднага след това взел нож и започнал да нанася удари в областта на гръдния кош, като и нанесъл шест прободно-порезни наранявания, вследствие на което след няколко минути настъпила смъртта на С. С.

Веднага след това с друг нож обвиняемият си нанесъл две прободно-порезни наранявания в областта на гръдния кош.

Около 00,20ч. пристигнали полицейски служители при 09 РУ-СДВР на местопроизшествието и обезвредили Л.С. На адреса пристигнали и два екипа на Спешна помощ, които указали медицински грижи на ранения и установили смъртта на пострадалата.

В подкрепа на обвинението са приложени ДНК експертиза, биологична експертиза, Съдебномедицинска експертиза на труп, комплексна съдебнопсихиатрична и съдебнопсихологична експертиза.

Предстои насрочване от Софийски градски съд на разпоредително заседание.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

1118 ученици от страната заминават на лятна почивка по програмата на МОН

1118 ученици от 46 училища са първите, които ще заминат на лятна почивка по Националната програма „Отново заедно“, съобщават от МОН. Това са заявките, постъпили във ведомството от 17 до 28 юни т.г. Децата ще бъдат разпределени в 103 групи. Ще ги придружават 120 учители или други педагогически специалисти. Някои […]