Стефан Янев се срещна с посланика на Нидерландия - Мойте новини

Стефан Янев се срещна с посланика на Нидерландия

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Министър-председателят Стефан Янев проведе среща с посланика на Кралство Нидерландия Беа тен Тъшър.

По повод приключването на мандата на посланика в България премиерът Янев изрази благодарност за заслугите ѝ за укрепването и задълбочаването на приятелските връзки и сътрудничеството между България и Нидерландия през последните 4 години.

По време на срещата министър-председателят Стефан Янев подчерта, че Нидерландия е важен партньор на Европейския съюз и съюзник на НАТО. Изразено бе силно желание за продължаване на активния политически диалог на всички нива между България и Нидерландия. Подчертана бе и възможността за разширяването на икономическото сътрудничество и бизнес отношенията. В хода на срещата бе отбелязан интереса към привличането на повече инвестиции от нидерландски компании и необходимостта от по-тесни връзки между български и нидерландски институции, организации и граждани.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Огромен успех за българското таекуондо

Изключително силното представяне на българските таекуондисти донесе на страната ни рекордните 179 медала от завършилия в Пловдив международен турнир "Bulgaria OPEN" 2021. Двудневните надпревари се проведоха в зала Колодрума и участие взеха 538 състезатели от 8 държави (България, Кипър, Босна и Херцеговина, Гърция, Сърбия, Северна Македония, Молдова и Румъния). Събитието […]