Славена Вътова с шокиращо признание

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Славена Вътова успява да привлече вниманието, дори и когото не се разхожда полугола на сцената или в тв ефир, което се случва рядко, пише show.blitz.bg

Сексапилната моделка напоследък си е дала време за равносметки, а след една от тях е взела и доста изненадващо решение, което със сигурност никой не е очаквал точно от нея.

"Като говорим за природосъобразен живот, вярвам, че най-добре работи личният пример. Затова реших да се "изгася" от Инстаграм за три седмици“, обяви Вътова, която използва момента и за да призове своите последователи да предприемат крачката и да се разделят поне временно с Instagram.

По думите ѝ, предизвикателството ще трае 21 дни, защото според вярванията именно толкова са необходими за изграждането на нови навици. "Нямам търпение да изпитам това върху себе си, да помогна с малки стъпки за опазването на природата и да предам този урок към важните хора в моя живот. Нека всички заедно спестим малко електрическа енергия и същевременно се заредим с физическа такава, като отместим поглед от онлайн пространството и го насочим към други важни за нас неща", добавя още 32-годишната красавица.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Атомната индустрия приветства предварителното споразумение на ЕС

Атомната индустрия приветства предварителното споразумение на ЕС за намаляване на емисиите парникови газове с 55% до 2030 година, смятайки, че този ход показва, че Съюзът „на хартия се отнася сериозно към справянето с климатичните промени“. „Намаляването на емисиите на CO2 е от съществено значение, ако ЕС иска да изпълни ангажиментите […]