Руските фантазии рушат мостовете със Запада

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Руският държавен глава Владимир Путин иска да задържи своята империя под контрол и систематично събаря мостовете със Запада, съобщи германското издание Handelsblatt.

През последните седмици сериозни заявления дойдоха от руския външен министър Сергей Лавров. Той обяви, че вече не са останали отношения с ЕС.

Дипломатът прехвърли отговорността за това на групата, която е предприела едностранни действия. Ако оставим на страна това, дали ограниченията на Запада винаги са били прецизно балансирани, по същество те винаги са налагани като реакция след нарушения и не са акт на агресия.

Става въпрос за нов руски курс за отделяне от Запада. То с казва в анализ, озаглавен ‘‘Руските фантазии за могъщество рушат отношенията със Запада''.

ЕС и САЩ започнаха да налагат ограничения преди седем години, което показа на Путин, че не може да налага своята експанзия безнаказано. Тогава той разбра, че планът за поглъщане на постсъветските страни среща сериозна съпротива.

Идеята за отдалечаване от Запада трябва да осигури дългосрочно управление на Путин, който търси сътрудничество с държави като Китай, с които да бъде изградена нова платежна система и мрежа за търговия.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Възраждане има визия за развитието на България не за 4, а за 25 години напред

Възраждане има дългосрочна визия за бъдещето на България за дълъг период от време. Ние знаем какво ще направим не за 4, а за 25 години, за поколения напред. В рамките на мандата на следващото Народно събрание трябва да се случат основно три неща, за които от Възраждане настояват не само […]