Ротари клуб-Дупница дарява 4300 лв. за ин витро процедури - Мойте новини

Ротари клуб-Дупница дарява 4300 лв. за ин витро процедури

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Ротари клуб-Дупница ще направи дарение за ин витро процедури на нуждаещи се семейства и семейни двойки от община Дупница, съобщиха от организацията.

„По време на кампанията, която проведохме, бяха събрани 4300 лв. Ще дарим средствата за ин витро процедури – от няколко години работим с фондация „Искам бебе” и ще подпомогнем тяхната кауза. Ще участваме и в други кампании. Целта ми като президент на Ротари клуб е да бъдем полезни. Ще помагаме на деца и възрастни, на хора в неравностойно положение. Ротари е най-голямата неправителствена организация в света и искам да използваме потенциала ѝ да правим добри неща, да реализираме проекти за развитието на нашия град и региона”, каза президентът на клуба Николай Златарски.

Бизнесменът Николай Златарски е новият президент на Ротари клуб в Дупница, който ще ръководи 1 година – от 1 юли. Златарски е поел ръководството на официална церемония в парк „Рила“ в града. Огърлицата, символ на отговорността на управленческите решения, е предадена на Златарски от досегашния президент Славчо Павлов, бизнесмен и бивш общински съветник в Дупница. Павлов е получил от Златарски като подарък ротариански часовник. Церемонията е проведена на 20-ия рожден ден на Ротари клуб-Дупница в градския парк „Рила”. Присъствали са 101 гости, сред които ротарианци от клубовете в Горна баня, Кюстендил, Самоков, Сандански.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Новата електрическа Honda ще използва платформа на GM

Вторият изцяло електрически модел на Honda ще бъде построен на платформата Utilium на General Motors, като заедно с това ще използва батерии и технологии на американския гигант. Очаква се Prologue да дебютира в следващата година, като от Honda поставят големи надежди върху модела и се надяват процеса на електрификация да […]