Развитие! Чака се ЦСКА да даде милионите и проектът за нов стадион ще продължи - Мойте новини

Развитие! Чака се ЦСКА да даде милионите и проектът за нов стадион ще продължи

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Председателят на съвета на директорите на "Сердика спортни имоти" – Людмил Лазаров, обяви, че футболният ЦСКА трябва да преведе 8 млн. лева, за да бъде продължен проектът за нов стадион на "червените" и база за възстановяване.

"В момента топката е в ЦСКА. Те трябва да преведат около 8 млн. лева."

"С решение на Министерски съвет беше взето решение за съвместно изграждане на нов стадион и база за възстановяване. "Сердика спортни имоти" възложи на Агенцията по вписванията да направи оценка на стадион "Българска армията" и базата в Панчарево. С ЦСКА е направена среща, уточнен е уставът на новото дружество и параметрите по договора. Те се притесняват, защото все още няма строителни документи. Те трябва да преведат около 8 млн., което представлява 25 % от капитала. В момента топката е в ЦСКА. Министерството и дружеството сме готови да продължим във всеки един момент."

"В учреденото дружество имаме паритет. Там решенията се взимат с единодушие. Те се страхуват, че един човек може да спре проекта. Затова искат да има строителни документи. Просто трябват пари и това е", коментира Лазаров по време на общата си пресконференция със служебния министър на спорта Андрей Кузманов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Електрически „шкоди“ ще служат на полицията

Голяма част от държавите в Европа разчитат на Skoda за патрулни автомобили, като България също не прави изключение от този списък. Изглежда, че от чешката компания имат за цел това да остане така и в бъдеще и показаха няколко варианта на електрическата Skoda Enyaq iV, която може да служи на […]