Разбиха и ограбиха църквата в Ямбол

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Неизвестни засега извършители са разбили църквата "Свети Николай“ в центъра на Ямбол. Откраднати са около 100 лева от продажбата на свещи. След извършения оглед храмът отново е отворен за посещение.

"Когато дойдох мисля, че 7 без 5, без 10, влезнах и видях вратата леко открехната, значи два-три пръста отворена. Погледнах, шокирах се, защото тази врата винаги е затворена, ние отвътре я отваряме. Погледнах и видях, че желязото към вратата е извадено и разбрах, че вратата е разбита…", разказа Мария Нещерова, служител в църквата.

"Едната каса, в която събираме за полилея, е счупена. Оттам са взети няколко монетки, не се знае колко са. Не са повече от 2-3 лева предполагам, защото снощи са прибрани всички пари, които са били вътре… Доколкото вече имам информация от полицията, има вече уличен човек по отпечатъците", разкри Архимандрит Димитрий.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Конфигураторът на Porsche вече не включва само автомобили

Porsche Design вече разполага със собствен конфигуратор, който позволява да видите и направите часовник по свой собствен вкус и да видите как точно може да изглежда той. Подобно на конфигураторите при автомобилите, така и тук може да избирате между различни опции, предварително зададени от производителя. Към момента на сайта може […]