Проф. Росен Стоянов: Имаме играч, който пази енигматично мълчание

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

„Всеки лабиринт има изход. Въпросът е кога ще излезем и дали изходът ще бъде наречен успех, пореден провал или ще е прелюдие към някой друг вход. Животът е пълен с кръговрати и изненади. Според мен предстои да видим, тъй като имаме един играч, който пази едно енигматично мълчание”.

Това коментира професор Росен Стоянов, преподавател по политически комуникации в Нов български университет, цитиран от Епицентър.бг. „Господин Трифонов и неговата партия досега витаят в сферата на лаконичните къси изречения. Те обаче създават вакуум, който ние като анализатори и техните колеги политици се опитват да напълнят със съдържание. В един момент се опасявам, че политиците от „Има такъв народ” могат да загубят собствените си мисли от този шум от други мисли, които се внушават”, коментира още професор Стоянов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Плевнелиев: Иван Костов даде икономиката на олигархията

Президентът от 2012 до 2017 година Росен Плевнелиев допуска, че съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов не казва цялата истина за подготовката на акцията на плажа в бургаския парк "Росенец" през лятото на миналата година. Плевнелиев предполага, че Христо Иванов е звънял в НСО в дните преди да се появи […]