Огромна змия влезе в хранителен магазин - Мойте новини

Огромна змия влезе в хранителен магазин

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Змия влезе в хранителен магазин в банското село Давидково. Собствениците видели между стоките голямото влечуго и веднага напуснали обекта. Обадили се на тел.112, но оттам им казали, че не изпълняват мероприятия, свързани с животни.

"Преди половин час звънях отново на тел. 112. Казаха, че това е втори сигнал за змията, но нямали правомощия да се разпореждат с нея. Природозащитниците предупредили пожарната да не убиват змии, а да ги гонят. Казали на хората: Намерете смел човек да я извади отвътре! Какъв смел човек, хората са в шок! Никой не иска да влезе, змията е много голяма, не знаем как ще реагира", споделя кметицата на Давидково Севда Чолакова, цитирана от novini.bg.

"Преди малко разбрах, че екип на Пожарната все пак ще дойде да окаже помощ – да я извади от обекта и да я пусне на място извън селото. И се чудя кмет на село има ли правомощия пред тел. 112?! От спешния телефон колко време им е необходимо да вземат решение да предадат сигнала на пожарната в Баните? И ако на някого от хората му стане зле и три часа чака помощ, кой ще е виновен?!", пита кметицата на Давидково Севда Чолакова, цитирана от Марица.

Според хората вероятно змията е смок.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Огромна змя влезе в хранителен магазин

Змия влезе в хранителен магазин в банското село Давидково. Собствениците видели между стоките голямото влечуго и веднага напуснали обекта. Обадили се на тел.112, но оттам им казали, че не изпълняват мероприятия, свързани с животни. "Преди половин час звънях отново на тел. 112. Казаха, че това е втори сигнал за змията, […]