Нови проблеми в Левски – шефовете пак висят с четири заплати на футболистите

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Финансовият ужас в Левски не спира, а играчите отново подготвят бягство, пише "Блиц". Шефовете пак висят с четири заплати на футболистите. Това дава повод на ощетените да си съберат багажа и да се махнат от клуба. Според наши източници някои от състезателите обмислят да разтрогнат договорите си по вина на Левски и да си тръгнат като свободни агенти.

"Футболистите усилено коментират, че Диксън ги е разочаровал, че е менте и няма да спаси клуба. Те виждаха първоначално, че англичанинът ще бъде спасението и останаха шокирани от това, че нищо все още не е подписано и че бъдещето на Левски продължава да е под голяма въпросителна“, коментират запознати.

Наско Сираков и компания се мъчат да спасят положението и да намерят пари, за да платят по две заплати на играчите и да не позволят разтрогването на договорите.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Карадайъ призна общоизвестното: ДПС е етническа партия

Разни интересни неща се случиха в нашата татковина през последната седмица. Общественото мнение се възбуди от едно изявление на председателя на ДПС Карадайъ на срещата му с председателя на Великото национално събрание на Турция Мустафа Шентоп, в което казва „Турция е нашата родина”, коригирано по- късно от ДПС, че преводът […]