Нищото

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Нищо не става от нас… Същите тъпчовци, които доскоро се пенявеха по повод измислените шпионски скандали, сега вият от възторг за откритата и безцеремонна намеса на САЩ във вътрешните ни работи.

Политици и журналисти бързат да засвидетелстват подкрепа за действията на чуждата нам по култура, мироглед и интереси империя. Къде сте хукнали, продажни твари?! Със своето раболепие показвате само, че сте ненужни за народа. Във Вашингтон били замразили сметките на няколко богаташи… И к´во оттуй? Нима олигарсите не са ваше творение? По заповед се правите на праведни и ги лаете, но до оня ден раболепничехте пред тях, продавахте им се, за да ви подхвърлят някой и друг лев в червените и сините партийни каси. А колцина още неизвестни милионери живеят и грабят, без да обръщате внимание на деянията им? Не, няма по-озлобено същество от слугата, видял падналия си чорбаджия – той с наслада ще го рита и псува, ще избива комплекси!

И кой е кумирът, учещ ви на нравственост и справедливост?… Една държава с огромно социално неравенство и с нехристиански морал. Елитът ѝ контролира престъпността, организира преврати и войни по целия свят. А как само пращящият им от здраве и интелект президент получи властта… Тъй че малко сте се пообъркали с източника на вдъхновение, неуважаеми – всъщност, удряте теманета посред терариума.

Низвергнатите богаташи може да са антипатични, ала по закон остават невинни до доказване на противното. И най-важното – те са българи, наши сънародници! Не е правилно чужденци, без значение кои, да прилагат своите закони в отечеството ни и да влизат в ролята на обвинители, съдии и палачи! Хората, допускащи и възхваляващи подобно безобразие, са предатели.

През юли колониалната администрация пак ще позволи да гласуваме за господари… Американци или турци да бъдат? В системата, която търпим, няма място за чест и независимост. Докато другите усилват своите държави, тук ние сами се цаним за роби.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Планират протест срещу университет в Унгария

Граждани днес планират голям протест срещу откриването на нов филиал на китайски университет в Унгария, съобщи БНР. Администрацията в Будапеща също се обяви срещу новия университет. Филиалът е подкрепят от правителството на Виктор Орбан. Много експерти смятат, че така правителството повишава своето влияние над образованието. Коментар даде и социологът Александра […]