Николай Марков: Радев спря издирването на черната кутия по заповед на "съюзниците" ни - Мойте новини

Николай Марков: Радев спря издирването на черната кутия по заповед на „съюзниците“ ни

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

По заповед на евроатлантическите ни "съюзници", натовеца Радев прекрати операцията по издирване на черната кутия на катастрофиралия МИГ-29. Както ви предупредих още в деня на инцидента, черната кутия не се намери, защото не искат да разкрият цялата истина. Не вярвах, че и Радев ще предаде своя колега, загинал заради грешките на други лица, които трябва да останат в тайна и заради евроатлантическата ни любов.

Срам! Нито едино специализирано средство за издирване на съюзниците ни от НАТО не участва в издирването на българския пилот, макар, че същите тези откриват с лекота черни кутии на други самолети паднали в средата на океаните. А Черно море не е океан, нали? – Но не искат да търсят, защото истината е, че този наш пилот беше убит от престъпна безотговорност, нямаща нищо общо със самолета или пилота, а с лица от логистиката – американските ни партньори. И тях крият! И ще продължат да неглижират и омаловажават случая, докато бъде напълно забравен по системата "всяко чудо за три дни".

Само едно не забравяй, Радев – от теб зависеше истината! Възмездието ще почука скоро и на твоята врата. И именно то е съдът за предателите, били те и национални предатели с пагони. Историята българска помни тези същества.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Латвийци показаха дрон, който почиства небостъргачи (ВИДЕО)

Латвийската компания Aerones показа дрон, който е способен да почиства различни сгради и съоръжения, включително и небостъргачи. Дронът, който разчита на квадратна рамка от 3 на 3 метра също така има и товароносимост от около 200 килограма. Благодарение на своите 14 мотора, дронът е способен да лети на височина до […]