Нека ДПС се окаже там, където му е мястото – до партията на Божков

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

След като партията ”Българско лято”, на която Божков е учредител, се намира в списъка на фирмите и структурите, с които е нежелателно държавата да общува, дали Министерство на финансиите ще бъде така добро да постави в същия списък и ДПС, като партия чийто член и депутат в продължение на дълги години е лицето Пеевски. Защото иначе ще се създаде усещане на липса на еднакъв аршин на действие?

И не следва ли и на двете партии да бъде отказано да извършват разплащания с държавни структури, както и да бъде издадена препоръка към всички частни такива.

А как това се съотнася към партийните членове на тези структури, дори не мога и да си представя.

Но, когато е казано А, трябва да бъде казано и Б. И ДПС да се окаже там, където му е мястото – до партията на Божков.

Хубаво, че ГЕРБ никога не е имала нищо общо с Пеевски, както ни уверяват "мъпетите" на бившите, че иначе и лицето Б.Б. щеше да даде фира.

А сериозно казано, не след дълги усилия, лицето Б.Б. и неговите присъдружни, няма как да не се появят в списъците.

То днес, това ни го казва в ясен текст и американската посланичка. Само в средите на ГЕРБ се чудят, кой ли е този политически лидер, дето е бил системно и непрекъснато корумпиран. Герберски матрьошки!

И все пак, не бива да забравяме, че най-голямото досега разкрито престъпление е, че в държавната /т.н. правителствена/ болница са извършвани забранени с европейското законодателство трансплантации.

И няма да е чудно, ако под шапката на бившето правителство изникне и някоя нарколаборатория. Не за друго, а просто за да се затвори цикълът…..

А междувремено, младежи ГЕРБ карат ускорен курс "ПЪРВИ СТЪПКИ В КОРУПЦИЯТА"! Основен лектор е един политически лидер…

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Как се ремонтира автомагистрала "Тракия"?

Новото ръководство на Агенция "Пътна инфраструктура" обяви, че е констатирано влагане на некачествени и несъгласувани от Института за пътища и мостове строителни материали в ремонта на автомагистрала "Тракия" в участъка между Чирпан и Нова Загора. Ремонтират се и мостовете в района на тежката катастрофа от юли 2020 година, при която […]