НАП притесниха Ивана - Мойте новини

НАП притесниха Ивана

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

След три години певицата на народа Ивана най-после получи благата вест от НАП-Пловдив, че са вдигнали запора на фирмата ѝ "Мегастар мюзик", предава Шоу Блиц.

През пролетта на 2018 г. пловдивските данъчни изпратили съобщение за налагане на запор до музикалната компания, чрез която звездата осчетоводява музикалните си ангажименти. Изпълнителката на "Шампанско и сълзи" обаче, разбира за запора от публикация в "Телеграф", след която се свързва със счетоводната къща, с която работи от 15 г., за да изясни ситуацията.

"Поискахме справка от НАП, която ви предоставям да покажете и на читателите, че нямам никакви задължения", казва тогава пред изданието 49-годишната певица. И добавя, че е платила годишните си данъци още в началото на 2018-та, дори счетоводителят ѝ я накарал да оформят декларацията доста по-рано от крайния срок, за да хванат 5-процентното намаление.

Изненадана от запора, Ивана заявява, че документът не е стигал до нея или счетоводната ѝ фирма. Три години по-късно, отново през април, запорът вече е вдигнат.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Наводнения в Турция

Сериозни наводнения се наблюдават в Турция, съобщи агенция Анадола. Наводненията са в турската провинция Ризе. Публикувани бяха кадри от турското правителство. Водолази за започнали акции в района. Те се опитват да издирят хора, които са в неизвестност. Това става в условията на поройни дъждове. Някои села са напълно изолирани. На […]