Михайлов за Петър Величков: Няма как да допусна да изнася информация от заседанията

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Членът на Изпълкома и основен човек в екипа на Димитър Бербатов Петър Величков не присъства на днешното заседание. Оказа се, че Величков, който продължава да бъде редовен член на Изпълнителния комитет, не е получил покана да присъства на заседанието. Запитан да коментира случая, президентът Борислав Михайлов заяви:

"Няма такъв член като него, който да прави кампания срещу хората, с които работи. Той е тук по моя покана, аз го включих в екипа си. Няма право да бъде член такъв, който изнася информацията от заседанията. Няма как да стане! Няма как да бъде и тук, и да се готви за Конгрес с неговата компания. Не може да си тук и да критикуваш колегите си, докато си седнал с тях на една маса".

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Започна срещата на големите седем

Срещата на седемте водещи икономики започна във Великобритания, съобщи Гардиън. Разговорите се провеждат в курорта Карбис бей. Това е първи присъствен форум на групата от две години. Основна тема ще е глобалната икономика. Разгледани ще бъдат и отношенията с Русия и Китай. Очаква се да бъде поет ангажимент към изоставащите […]