Любен Дилов – син: Бъдещото правителство на протестните партии какъв пост е подготвило за Делян този път?

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 2 МИР Бургас Любен Дилов-син припомни, че днес се навършват 8 години от деня, в който Делян Славчеев Пеевски, тогава депутат от ДПС, бе предложен за шеф на ДАНС. След 14 юни 2013 година България не бе същата. Избухнаха масови и многохилядни протести, които в крайна сметка свалиха кабинета "Орешарски".

Ето какво написа в профила си във Фейсбук Любен Дилов:

Днес се навършват 8 години, откакто Пеевски беше предложен за шеф на ДАНС. Хубаво е от време на време да поглеждаме назад. Лошо е, когато погледнеш напред и видиш същите тези, които се виждат, когато погледнеш.

Всичко е ясно, само една тема тъне в догадки: бъдещето правителство на протестните партии какъв пост е подготвило за Делян този път?

П.П. Илюстрацията няма политически характер, а само иронизира консуматорската култура на модерното Западно общество.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Република Казахстан действа за правата на човека

Президентът на Казахстан Касъм-Жомарт Токаев подписа Указ „За по- нататъшни мерки на Република Казахстан в областта на правата на човека“. Според Указа, на правителството се възлага да утвърди План за приоритетни мерки в областта на правата на човека (План за действие), който предвижда изпълнение на следните ключови задачи: – подобряване […]