Китайски опит! „Синофарм“ проучва действието на подсилващата доза ваксина

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

В момента Китай ускорява ваксинирането срещу новия коронавирус, като до момента са инжектирани над 100 милиона дози в страната.

На 28 март на пресконференция на Механизма за превенция и контрол към Държавния съвет Уан Хуацин, водещи експерт в подготовката и реализирането на имунизационния план на китайския Център за контрол и превенция на заболяванията, заяви, че действието на китайските ваксини срещу COVID-19 продължава над 6 месеца, предава Радио Китай.

Според него в момента тестовете показват, че антителата се задържат в организма около шест месеца, но те не са единственият показател за ефективна защита на ваксините, затова са необходими повече проучвания, за да се установи точният срок.

Вицепрезидентът на „Синофарм“ Джан Юнтао добави, че компанията има планове за добавянето на подсилваща доза от ваксината и ще проведе клинични изпитвания в чужбина.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

"Изменничката" - кандидат за Нобел

Много хора отказват да се ваксинират, защото според тях ваксина не се създава за една година. Други от предпазливост предпочитат да изчакат. Малцина знаят, че принципа на ваксината ARN Messager се ражда в Унгария още преди 40 години. Чрез вкарване в клетките на нова молекула, организмът да се защитава сам! […]