Калин Вельов: ГЕРБ сбърка, че не комуникираше, докато беше на власт

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

В ефира на "Неделята на NOVA" Калин Вельов сподели, че не се чувства разочарован от негативните реакции спрямо неговата номинация за министър на културата, която така и не се е реализирала.

Според него хората трябва да бъдат оценяване по това, което правят, а не как изглеждат, как са облечени, как говорят или по общото мнение. А е бил избран за този пост, защото е наблюдаван през времето, докато е бил депутат, и е ходил по страната да се среща с творци и хора от всяка област на културата.

Перкусионистът подчерта, че в последните 10 години средствата за култура постоянно се увеличават, но бе категоричен, че те съвсем не са достатъчен и постоянно трябва да се работи в посока на тяхното нарастване.

Той призна, че често се чува с колегите си от Ку-ку бенд, но не говорят на политически теми.

Калин Вельов е убеден, че хората на изкуството задължително трябва да имат представители в Народното събрание и в политиката като цяло, за да е сигурно, че интересите им ще бъдат защитени и всички започват да разбират това.

За него липсата на инициатива от страна на ГЕРБ по време на управлението си да комуникира с останалите политически субекти, парламентарни и извънпарламентарни, е било грешка и е донесло негативи, което сега се вижда в отношението към партията.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Идва биографичен филм за легендарна група

Рок групата КИС е договорила правата за биографичен филм, съобщи Movie Web. Работата по продукцията скоро ще започне. Режисьор ще Джоаким Ронинг. Продуцент на филма е платформата Netflix. Основателите на групата Джийн Симънс и Пол Стенли ще са продуценти на филма. Заглавието е ‘‘Извикай го на глас‘‘. Оле Сандърс отговаря […]