И зам.-директорът на ГДБОП Димитър Брайков се разделил с поста си

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Зам.-директорът на ГДБОП Димитър Брайков също се е разделил с поста си, информира Фрог нюз, позовавайки се на свои източници.

Брайков бил преназначен в специално откритата за изборите структура към министъра. Работещите в звеното би трябвало да го подпомагат със съвети за начина, по който да се справи с купуването на гласове.

В него беше сложени и бившият началник на „Вътрешна сигурност“ Стефчо Банков. Той обаче се оплака, че канцеларията му се намира в ъгъла на министерството, до тоалетната. В същото звено вече се водят на работа няколко отстранени директори като например бившия на ГДБОП Любомир Янев и на гранична полиция Светлин Кичуков. Напълно възможно е това звено да играе роля само до приключване на изборите, след което да бъде напълно закрито.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Установиха 17 случая на употреба на химически оръжия в Сирия

Организацията за забрана на химическите оръжия разполага с данни за 17 случая, при които употребата на химическо оръжие в Сирия е потвърдена или вероятна, съобщи агенция АР с позоваване на генералния директор на ОЗХО Фернандо Ариас. Разследвани са общо 77 казуса. Ариас заяви, че организацията е установила нова химическа субстанция […]