Изписват Борисов, чакат го в Парламента, но…

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Лидерът на ГЕРБ и премиер в оставка Бойко Борисов заяви, че днес или в четвъртък ще стане ясно – какво са постигнали с подкрепата за кабинета, който предлагат от коалицията ГЕРБ-СДС. Министър-председателят в оставка даде да се разбере, че няма да бави процедурата, ако няма подкрепа, съобщи БНТ.

Той би трябвало днес да отиде в Народното събрание, за да бъде изслушан, както го задължиха депутатите, за да представи Плана за възстановяване и устойчивост. Днес той трябва да бъде изписан от болницата. Ето какво каза той:

"На тези, които казват, че ме било страх да отида в парламента, още навремето на Станишев му казвах: Спри ги тия Мая и Корнелия, излез ти. Просто истерични жени, такива злобни жени, а те всичките са събраха там – и Таня, и Капон, и Мая, и Корнелия. И още има двама мъже като тях истерични. Да, не мисля, то не допринася нищо на държавата, ако нещо щеше да допринесе, да отида. Но те искат да викат и да направят патаклама в парламента, защото те не искат да четат, не искат да говорят по Плана".

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Заседава комисията по ревизия на досегашното управление

Първо заседание на временната комисия за ревизия на предишното управление ще бъде проведено днес, съобщи NOVA. 45-ото Народно събрание реши да провери дали има злоупотреби и нарушения при изразходването на средства от Министерския съвет, както и всички дръжавни органи и дружества през последните 10 години. В комисията влизат 18 народни […]