Зодиите, които ще преживеят предателство през 2021

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

За 4 зодии 2021 година е подготвила някои неприятни преживявания. Съветът на астролозите към тях е да се подготвят психически за предателство от страна на любим човек.

Скорпион

Като цяло Скорпионите са изправени пред година, пълна с щастие, приключения и надежди. Въпреки това някои събития ще помрачат щастието им. Скорпионите е добре да се подготвят психически за предателство от този, от когото най-малко очакват. И в случая не става въпрос просто за лично предателство. В резултат приятелските и служебните взаимоотношения ще се пропукат и това ще доведе до продължителна „драма“, развръзката на която все още е непозната за звездите.

Водолей

Водолеите влизат в тази класация не в качеството си на предадени, а на предатели. Ще предадете и ще го направите несъзнателно. С постъпката си ще нараните близък до вашето сърце човек. За да избегнете подобна ситуация, анализирайте поведението си по отношение на близките си хора. Ако успеете да откриете „червея в ябълката“ ще успеете да предотвратите недоразуменията и неприятните преживявания.

Риби

Прекалено сте се доверили на някого и съдбата ще ви удари звучна плесница под формата на предателство от страна на този, към когото изглежда вече сте се привързали. За съжаление няма шанс да забележите „заплахата“ по-рано. Но това е опитът, от който се нуждаете точно сега.

Близнаци

Предателството няма да е под формата на "забит нож в гърба", а по-скоро недоразумение. Въпреки това, ще го преживеете тежко, но не се разочаровайте от всички хора след това. Оставете в обкръжението си само тези, на които може да разчитате.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Какво ново представи Apple на последното си събитие

Първото голямо събитие на Apple за 2021 година се състоя през изминалата вечер, а от американската компания показаха нов продукт, както и обновените iMac и Ipad, които вече разполагат с М1 чип. Започвайки от най-новия продукт в гамата на американците, представените Air Tags представляват малки кръгли дискове, които могат да […]