Знаците, че тя не е жената за теб - Мойте новини

Знаците, че тя не е жената за теб

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

В началото на всяка вълнуваща връзка, всичко сякаш тече по мед и масло – тя е прекрасна, имате невероятни моменти и мислите, че тя е перфектната жена за вас. Но с течение на времето започвате да разбирате, че това не е приказка и че тя не е толкова съвършена, колкото си мислехте в началото. Знаете, че тя не е подходящата жена за вас, но вие продължавате да стоите с нея, защото си мислите, че един ден тя ще промени начина си на съществуване и ще ви обича толкова, колкото и вие нея. Въпреки че го знаете, вие вярвате, че всичко ще се подобри, но може и да не е така, затова отворете очите си и се вслушайте в инстинктите си.

Това са признаците, че тя не е подходящата жена за вас

1. Не познавате семейството ѝ

Излизате от месеци и все още не познавате родителите ѝ или най-близките ѝ приятели, докато тя вече познава всички ваши роднини. Това е меко казано странно.

2. Не ви чака

Ако ѝ кажете, че ще закъснеете, тя не ви чака дори 5 минути. Не че мрази да закъснявате, но просто не се интересува да те чака, когато може да прави нещо друго.

3. Говори много за бившите си

И още по-лошо, живеете с тях. Тя се разбира толкова добре с бившите си, че те все още поддържат близки и приятелски отношения.

4. Кара ви да ревнувате

Прави неща, за да ви накара да не се доверявате и да се чувствате ревниви, но накрая ви казва, че всичко е шега и да не се разстройвате от нищо.

5. Иска постоянно да се грижите за нея

Всички от време на време се нуждаем от глезотия, но тя иска да се грижите за нея по всяко време. Най-лошото е, че тя никога не е готова да направи същото за вас.

6. Мрази хобитата ви

Всичко, което ви харесва, тя мрази и винаги атакува това, което ви прави щастливи.

7. Просто не сте ѝ приоритет

Винаги има някой преди теб – приятелите и, работата и т.н. Не сте нейния основен приоритет, защото винаги има някой по-важен. Време е да разберете, че тя не е подходящата жена за вас и че губите само времето и любовта си върху някой, който не си заслужава.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Нова турска провокация

Нова турска провокация срещу Кипър избухна днес във водите край острова, след като турски граничен кораб откри огън по лодка на кипърската брегова охрана. От кипърско-турската брегова охрана отрекоха такъв инцидент. Външното министерство на Кипър се обърна към ООН, предаде БНР. Кораб от бреговата охрана на турските окупационни сили в […]