За сайта - Мойте новини

За сайта

Сайтът moitenovini.eu
Всички новини на едно място moitenovini.eu
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Сайтът moitenovini.eu е платформа, позволяваща Ви да получавате новините в момента, в който те се случват. Ще научите първи най-актуалните и водещи новини от България и Света. Без да проверявате няколко сайта. Научете новините без подвеждащи линкове, без досадни pop up прозорци, без спам и без лъжа.

На нашата платформа се публикуват автоматично новините от най-добрите новинарски сайтове и водещи медии. Статиите и снимковият материал в сайта са собственост на съответните източници, от които са автоматично генерирани.

Винаги в края на всяка публикация посочваме източника на новината и добавяме линк към него, освен, ако тя не е авторска или линкът на изходящата медия е недостъпен за автоматично генариране. Съблюдаваме за условията за ползване на източниците, които ползваме. Moitenovini.eu си запазва правото да откаже включването на съответна медия или да спре по всяко време дадена RSS емисия.

Ако сме в нарушение на авторски права или съответна медия не желае да бъде представяна на сайта ни, Моля, уведомете ни като използвате контактната форма.

Мойтеновини съдържа препратки към сайтове, които не са негово притежание. Сайтът няма контрол и не носи отговорност за съдържанието, правата или практиките на уебсайтове, които не притежава. В тази връзка, Новините от външни източници са не цензурира и с не променено съдържание. Използвайки този уебсайт, Вие освобождавате moitenovini.eu от всякакви юридически въпроси, възникнали от Вашата употреба на каквито и да е уебсайтове на трети страни.

Администраторите на сайта не носят отговорност за истинността на публикациите и статии публикувани от външни автори. Администраторите на сайта се задължават стриктно да следят за статии, които насаждат омраза и етническо разделение. Подобни статии ще бъдат премахнати, а авторите наказани!

Защо да използвате сайта moitenovini.eu? Получените RSS материали се обновяват автоматично, така че сайтът ни разполага по всяко време с най-актуалната информация.

При използването на topnovini.eu, не е нужно да отваряте десетки съмнителни сайтове и ежедневно да търсите новите публикации по тях. Ние правим това вместо вас и автоматично Ви уведомяваме за новите материали.

Платформата moitenovini.eu Ви позволява, ако желаете, да се абонирате за най-интересните статии.

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!