Защо жените кръстосват краката си

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Голяма част от дамите предпочитат да стоят с кръстосани крака. За мъжете обяснението на този женски навик е много просто – подсъзнателно жените се опитват да се предпазят от любопитните мъжки погледи. Но това не е напълно вярно. И сега ще ви разкрием истинските причини за навика на жените да кръстосват краката си. Голяма част от тях ще ви изненадат.

Позиране И не задължително да е за снимка. Всяка дама знае, че кръстосвайки краката си изглежда по-стройна и по-привлекателна.

Навик За голяма част от дамите това е просто навик. Между другото, в това положение дефектът на крака, които не са идеално прави, почти не се забелязва.

Желание да се стопли Ако жената е облечена с пола и навън е хладно, със сигурност сядайки, тя ще кръстоса краката си. В случая това е продиктувано от желанието ѝ да се стопли.

Удобство Жените, които са свикнали да ходят на токчета, често кръстосват крака. В тази позиция е по-лесно да се поддържа баланс.

Флирт Дамите кръстосват крака, когато флиртуват с някого. Препратка към първата точка: те знаят, че в тази поза изглеждат по-привлекателни.

Травма от детството Зад кръстосването на краката често се крие психологическа причина. Вероятно това се дължи на изградени навици за благоприличие от детството. Дори и с напредване на възрастта навиците от детството остават – жената продължава да кръстосва краката си, подсъзнателно считайки това за символ на невинност.

Скука Жена, в чийто живот има липса на ярки и положителни емоции, често кръстосва краката си, твърдят психолозите.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Лидерът на ХДС се противопостави на Меркел по въпроса за противоепидемичните мерки

В Германия лидерът на Християндемократическия съюз Армин Лашет публично се противопостави на канцлера Ангела Меркел по въпроса за противоепидемичните мерки, които са необходими за пресичане на третата вълна на епидемията в страната. Лашет заяви, че няма полза от прехвърляне на отговорност от федералното правителство към премиерите на 16-те федерални провинции. […]