Запалянковците на Левски зададоха 8 въпроса на Наско Сираков - Мойте новини

Запалянковците на Левски зададоха 8 въпроса на Наско Сираков

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Фенове на Левски изпратиха писмо, адресирано до мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков, в което му задават 8 важни въпроса за бъдещето на тима. Ето каква е позицията на запалянковците от "Форум Левски":

"Безвремието на „Георги Аспарухов“ трябва да спре на момента!

Дойде времето, когато нещата трябва да се кажат директно, ясно и да се поставят основите за продуктивен диалог в полза на любимия клуб. Защото не е срамно да сгрешиш, срамно е да се криеш. Не е срамно да поискаш помощ, но би било срамно да останеш в историята като човека, който не е направил всичко възможно за Левски.

Ние, привържениците от едноименния форум на Левски, желаем да изразим огромното си притеснение от състоянието на любимия ни клуб и държим да получим незабавно отговори от мажоритарния собственик г-н Наско Сираков на следните въпроси:

1. Какво се прави в краткосрочен план за финансовото съществуване на клуба?

2. До каква степен са стигнали преговорите с потенциални спонсори?

3. С колко потенциални спонсора се разговаря? При успешно приключване на преговорите ще може ли да се гарантира финансово обезпечение и за какъв период от време?

4. Какво се случва с Джо Диксън или тази страница вече е затворена?

5. Защо беше прекъсната връзката с феновете и не беше продължена линията на повсеместна агитация за помощ от страна на клуба?

6. Защо най-важният отдел след спортния, а именно маркетингът – на практика не работи? Какво представлява в момента маркетинговият отдел на клуба? Защо маркетинговите кампании в дигиталното и физическото пространства са сведени до абсолютния минимум, което води до нереализиране на възможността за допълнителни приходи?

7. Как ще изглежда футболен клуб Левски след 30.06.2021 и изтичането на договорите на повечето от футболистите ни?

8. Има ли нужда от спешна помощ и кога смята УС на Левски да я поиска, ако има нужда от такава?

Като едни от най-големите дарители през годините (юбилея, 50 години от евротурнирите, спасяването на баскетболния клуб, както и множество инициативи в полза на клуба и привържениците му, а също и миноритарни акционери), ние желаем да получим отговори на поставените въпроси. Смятаме, че тези отговори са изключително важни за оцеляването на любимия ни отбор.

Както Вие, г-н Сираков, неведнъж отбелязахте – Левски не е Ваш, а на всички левскари! Фраза, гарнирана с обещание за прозрачност. Очакваме я!

С уважение, Форум Левски"

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Няколко начина за определяне на приблизителния реален пробег на автомобил преди покупка

Първото с което трябва да започнете е проверка на сервизната документация на превозното средство. То трябва да има такава. Въз основа на датата, на която автомобилът е слязъл от поточната линия и пробегът между първоначалните задължителни обслужвания, записани в нея, можете приблизително да определите дали показанията на километража да реални. […]