Доц. Киселова: Трифонов затваря каналите за комуникация - Мойте новини

Доц. Киселова: Трифонов затваря каналите за комуникация

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Ходът на Трифонов е изненадващ. Това заяви преподавателят по конституционно право доцент Наталия Киселова, която беше гост в предаването “Делници” с водещ Николай Колев по телевизия "Евроком".

“Трифонов затвори доста възможни канали за комуникация”, уточни тя. Доцент Киселова обясни, че българската Конституция е такава, че дава възможност лесно да се състави правителство и трудно да се събори. Тя подчерта, че въпреки това кворумът е нужен, за да може парламентът да работи нормално.

Гостенката беше категорична, че би било по-предвидимо да има коалиционно споразумение, но изтъкна, че дори и в тази ситуация управлението е възможно.

Доцент Киселова взе отношение и по темата за отстраняването на проф. Балтов като шеф на “Пирогов”. Тя обясни, че в последно време лечебните заведения гледат на пациентите като клиенти, което определи като недопустимо.

“Не се гледа на социалните въпроси през грижата и солидарността. Това е по-скоро заявка за десен кабинет”, изтъкна още доцент Киселова.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Проф. Минасян за приватизацията на ББР: Първосигнална реакция

"Идеята за приватизиране на ББР е форма на първосигнална реакция на хора, които стоят настрани от основната проблематика. Такива банки съществуват в света". Това заяви пред БНР проф. Гарабед Минасян от Икономическия институт на БАН. Според него проблемът с ББР не е толкава в управлението на банката, колкото в собственика […]