Всяка Honda на ток от 2040 година

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вече доста компании обявиха своите планове за пълно или частично електрифициране на своите автомобили, като дори си поставиха цели това да стане в близките 5 или 10 години. От Honda също обявиха подобна стратегия, която включва всички превозни средства, които компанията произвежда. На теория това означава, че всяка Honda след 2040 година ще бъде на ток, включително моторите и двигателите за различни машини, които се произвеждат от японците.

Планът не е изненадващ, имайки предвид на къде се насочва автомобилната индустрия и все по-строгите мерки, налагани от Европейския съюз. Honda вече показа един изцяло електрически модел в лицето на малката Honda E, а някои модели от гамата на марката вече се предлагат с хибридна технология.

Друга от целите на японската компания включва представянето на автомобили на водород, което е част от стратегията на марката за намаляване на въглеродните емисии до нула. Според Honda това ще се случи през 2050 година.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Шокиращи подробности за обесеното момиче в Горна Кремена

18-годишното момиче, което се обеси в Горна Кремена, е намерено в нейната стая, предаде агенция BulNews. На шокиращата гледка се натъкна нейната майка в къщата им в селото. Силвия се прибирала от завода за кабелни форми в Мездра, в който работи, когато видяла увисналото бездиханно тяло на дъщеря си. Уплашената […]