Все пак Volkswagen няма да променя името си

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

След като вчера от Volkswagen разбуниха духовете в автомобилното общество с новината за смяна на името, ето че днес няколко различни източника потвърдиха, че това няма да се случи. Оказва се, че това е поредния маркетингов трик, който да насочи вниманието към първия глобален електрически автомобил на марката, а именно ID.4.

Voltswagen, брандът под който трябваше да се продават германските автомобилите на ток в Америка е реклама, която имаше за цел да привлече внимание върху плановете за електрифициране на VW в Щатите. Това са споделили няколко сигурни източника пред различни издания, като в един от тях дори се забелязва нотка на извинение, след като от компанията държат да отбележат, че не са искали да подведат никого.

Проблемът се състои в това, че доста от хората приеха промяната на сериозно, което се отрази дори и при акциите на германския бранд. Както и ние вчера ви разяснихме, цялото упражнение със смяната на името най-вероятно трябваше да бъде представено на първи април, но прессъобщението, което бе публикувано и по-късно свалено от сайта на Volkswagen, развали шегата и обърка голяма част от хората.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Новият американски хиперкар шокира с характеристики

Хиперкарът Glickenhaus 007S беше показан за първи път на снимка. Освен изображението се появиха и някои от характеристиките на автомобила, които, макар и оскъдни, са наистина впечатляващи. Glickenhaus 007S е пътната версия на прототипа за 24-те часа Льо Ман. Създаден е от компанията на Джеймс Гликенхаус, известен колекционер на автомобили […]