Все едно кой е премиер, щом не е Еднокнижникът - Мойте новини

Все едно кой е премиер, щом не е Еднокнижникът

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

И сега – основен въпрос във фейса: Кой? Кой ще е министър-председател? Как се казва? Откъде се яви? Кой го предложи? С кого е свързан? На кого козирува? Откъде са му парите? Колко имота има? А жена му? И тя ли ще си купува роклички с охрана от НСО? БОЕЦ какво са разкрили за него? А Антикорупционният фонд? А бе… щом не е от "наште", значи има нещо гнило, я е на Доган, я е от "царските" или новите юпита, а и Сорос сигурно е вътре…

Щото…хм, ние си чакаме ТОЙ да командва, ТОЙ да раздава парите, ТОЙ да се бори с ковида и международното положение, ТОЙ да разпорежда законите, ако се наложи и Конституцията, а бе изобщо Бащицата….

Уважаеми Дами и Господа, партийно, идеологически или социално обременени, все пак, не забравяте ли, че България е Парламентарна Република? Че Парламентът управлява тази "територия"? И дори с 40% от народонаселението, изборите са признати! Та, ако сте гласували, сега значи имате представител в Парламента. Ами кажете Му, да вземе да се захване с всички изчанчени, прекроени и направо съсипани от герберасите закони, с прочистване на уж независимите регулатори, със спешните проблеми на обществото ни. А кой ни е министър-председател? Щом не е Еднокнижникът, и щом е задължен и контролиран от Парламента да работи само по законите на Парламентарната Република, какво значение има? Та нима видяхте временният министър-председател да се явява за щяло и нещяло в социални или несоциални медии? Да разпределя или контролира блага, хора или политики?

За съжаление сме адски много изкривени от последните над 10 години. Моля преди всичко онези три нови парламентарни групи – озаптете страстите, не се влияйте от хардлайнери, за които е най-важно лицето Х да олицетворява определени политики! Формирайте Парламент и се заемете с важните дела, и , повярвайте ми, много са! Когато приемете Програмата за работа на Парламента, тогава ще може трезво да се прецени – ставате ли или има замяна, а не промяна. Винаги имате възможността да излезете на площада, но първо да ви видим колко струвате, можете ли да се борите за промяна!

А сега сте в позиция, като да се борите за постове…

Не прекалявайте с доверието ни!

Автор: Ивайло Михайлов, икономист

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Цветозар Томов: Не и редно ЦИК и партиите да влизат в публични диалози

Не смятам за редно ЦИК и партиите да влизат в публични диалози. Това заяви за NOVA говорителят на Централната избирателна комисия Цветозар Томов. По време на среднощното заседание на ЦИК самият той гласува "против" заличаването на Бойко Борисов и кметът на Благоевград Илко Стоянов от списъците с избрани за народни […]