ВИДЕО 18+: Ето как наркоманът Иван ръга безпощадно 17-г. ученичка в Бургас - Мойте новини

ВИДЕО 18+: Ето как наркоманът Иван ръга безпощадно 17-г. ученичка в Бургас

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Бургаският сайт Флагман.бг разпространи кадри от видеокамери, запечатали бруталното нападение над 17-годишно момиче в неделя вечерта.

От видеозаписите се вижда, че в 21:35 часа откъм жк. „Изгрев“ по пешеходната пътека към „Кондоско" център спокойно се движат две момичета. Те пресичат първото платно и се намират в острова, когато зад гърба им се задава мъж в бели дрехи.

Двете момичета хукват нагоре, в посока колелото на ОMV. Мъжът настига едното от тях. Не може да се види точно дали то първо се спъва в бордюра и тогава пада, удряйки тежко главата си, ли той я блъска и поваля на земята.

Във видеозаписа се виждат ясно многобройните удари с ножа, които той нанася по тялото ѝ. В това време откъм комплекса се задават други две момчета, спират и автомобили, втурва се и пазачът на бизнес центъра, за да помогне.

Касапинът все още е на мястото и никой не смее да го доближи. Той си тръгва спокоен, в обратна посока към комплекса, пресичайки тревните площи.

Момичето, което е тежко ранено, е 17-годишно и е от съседен блок на този, в който живее надрусаният психопат.

27-годишният нападател Иван Тодоров Кокинов е задържан. Окръжна прокуратура-Бургас го е обвинила в опит за убийство, останал недовършен поради независещи от дееца причини. Престъплението е квалифицирано по чл. 115, вр. чл. 18, ал. 1 от НК.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Небивалици и откровени лъжи: какво говори Борисов

Коментар от Ясен Бояджиев: В началото на юни, когато предизборната кампания (макар и формално да не беше започнала) вече набираше сила, направи силно впечатление, че в опита си да задържи властта доскорошният премиер Бойко Борисов системно разпространява откровени небивалици. Нов жанр Това по принцип винаги е било негова отличителна черта. […]