Видео с новия волан на Tesla поставя практичността му под въпрос - Мойте новини

Видео с новия волан на Tesla поставя практичността му под въпрос

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Още с представянето на обновената Tesla Model S по-рано тази година, една интериорна промяна предизвика доста интерес около новия модел на Мъск. Този път не става въпрос за големи екрани, макар да има такива, а за странният дизайн на волана, който прилича доста на тези при състезателните коли.

Доставките на обновения модел вече започнаха, а поръчалите такъв волан, вече му се наслаждават в Америка. Оказва се, че насладата всъщност може и да не е пълна, както виждаме от клип, публикуван от един от скорошните собственици.

Кадрите показват как Model S се справя с някои класически маневри при шофиране в градски условия. Поради спецификата на волана и липсата на горната му част, някои маневри изглеждат доста неудобни, като мнението се споделя и от други негови ползватели. Очакваше се от Tesla да рекалибрират системите си и колите, снабдени с този волан да се нуждаят от по-малко обороти на въртене при завиване. Не е изключено това да стане на по-късен етап, но към момента това все още не е направено.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Рим пред колапс: Вечният град е зарит с боклук

Ако не беше тъжно, щеше да е смешно: в някои по-крайни квартали на Рим през последните седмици са създадени зони, в които скоростта не трябва надвишава 30 км/час, но не заради детски градини или училища, а заради контейнерите за смет. Причината: претъпканите контейнери привличат не само чайки и цели стада […]