Венци Стефанов: Единият от централните защитници на България завива по-бавно от тролей тройка

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изрази учудването си, че някои хора са в националния отбор. Конкретно той не е доволен от представянето на Пламен Илиев, Сисиньо, Момчил Цветанов и един от централните защитници.

"Няма ги комунистите, няма футбол, ако така разсъждаваме. Съгласен съм с част от думите на Красимир Балъков, когато се разбиха училищните първенства, селските, дойде демокрацията и всичко живо отиде по дяволите. После търсим вината в президентите, една пирамида се гради отдолу нагоре. Говорим си с хората във футболния съюз, няма ли я искрата, децата да се занимават със спорт, по селата, по кварталите, вместо да стоят по компютрите, да излязат да поспортуват, едно време имаше народна топка, дама, ама децата бяха на улицата, децата нямат възможност ни най-малко да правят това, което сме правили едно време, няма този ред и дисциплина. Масовият спорт роди това талантливо поколение. Целта на предишните треньори бяха съвестни, строги треньори, не се пускаха детето на месаря, на автомонтьора, на някой банкер", коментира Стефанов в Пресклуб "България".

"В Славия няма да позволя да има такива личности, изродиха се нещата, малкото талантливи футболисти трябва да им даваме шанс, кой да играе в чужбина, кой да играе редовно в клубовете си. Продължавам да стоя зад думите си, не даваме ли шанс на нашите деца нищо няма да стане. В Турция и Гърция уникално отношение към децата, спортуват, всички на навън. В Турция виждам какви грижи се полагат за подрастващите. Всеки един кмет може да отдели пари за един, два, три терена. Ако ги направят едва ли ще им струва толкова средства", добави босът на "белите".

"Загубата винаги съм твърдял, очаквах, че Ясен по-смело ще пристъпи, трима-четирима футболисти не знам защо разчита на тях, и вратаря, и централния защитник, той се извърта по-бавно от тролей тройка, и Сисиньо, и Шивача. Шанс за българските футболисти – Светьо Ковачев, Доминик Янков. При мен има двама – Сораков, в Черно море, в Лудогорец, в Ботев има млади момчета. Не знам защо прибягваме до Сисиньо, какъв Сисиньо, какви 5 лева", коментира Стефанов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

На всеки нов щам на коронавируса му трябва много късмет, за да успее

Когато се появи нов член на семейството на SARS-CoV-2 той се нуждае от много късмет, за да се превърне в успешен вирус. Това твърдят учени в ново изследване, цитирано от сайта MedicalXpress. Всяка нова версия на коронавируса се отличава от останалите чрез разнообразни генетични промени, като промени в шиповия протеин, […]