Бойко Борисов: Цялата отговорност за провала ще носи Станислав Трифонов

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Цялата отговорност за провала на новите избори ще носи Станислав Трифонов. Това заяви Бойко Борисов, който атакува вербално и президента Румен Радев, който "мълчи оглушително" за Алексей Навални и шпионския скандал в Чехия.

"Цялата отговорност за провала на новите избори ще носи Станислав Трифонов. На фона на тежката пандемия и световна криза, новото мнозинство се занимава не с друго, а с Изборния кодекс. Светът се отказа от електронното и пощенското гласуване, а ние тепърва ги въвеждаме. Международните експерти от ОССЕ ни казват, че изборите са честни и прозрачни, а ние се чудим как да ги опорочим. А дали новото мнозинство и менторът му Румен Радев не целят именно хаос и постоянен служебен кабинет? Искат повече правомощия за президента, а той не изпълнява дори тези, които има сега. Мълчи оглушително за Навални, за шпионския скандал в Чехия, за напрежението в Черно море – все ключови за външната ни политика теми", посочи Бойко Борисов.

"Разпоредих на ПГ на ГЕРБ да оттегли искането си за оставка на Мая Манолова като председател на Комисията по ревизия. Макар и тя все още да не е разбрала какъв е редът за получаване на информация от държавните органи, истеричното ѝ поведение ясно откроява разликата между работещата и неработещата партия", заяви още Борисов.

"Модерна София и завършване на дигиталната трансформация – това очаквам от екипа на ГЕРБ в Столична община. Както в цялата страна, така и София от ГЕРБ се обновяваме. Имаме сериозен потенциал сред младите хора в партията. Трябва да им дадем шанс да го покажат, защото гражданите очакват все повече и повече от нас. И ние трябва да отговорим на това", подчерта Бойко Борисов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Венгер: Суперлигата Беше мъртвородена! Тя би унищожила на 100% Висшата лига

Арсен Венгер заяви, че "всички в Европа мечтаят за унищожаването на Висшата лига", след като коментира ситуацията след проваления опит за стартиране на европейска Суперлига. "Беше мъртвородена. От началото, не вярвах, че ще проработи. Най-изненадващото бе поведението на английските клубове. Всеки мечтае за унищожението на Висшата лига в Европа. В […]