БАБХ с нов зам.-шеф - Мойте новини

БАБХ с нов зам.-шеф

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Д-р Галя Викьова е назначена на длъжността заместник изпълнителен директор на Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ). Тя поема ресора „Контрол на храните“.

Д-р Викьова е дипломиран ветеринарен лекар от Тракийски университет – Стара Загора, защитила е също така магистърска степен в направление „Стопанско управление“ във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“, град Велико Търново.

Тя е експерт с дългогодишен опит, като заема различни длъжности в системата на БАБХ през годините. Била е старши експерт в регионални звена на Агенцията, а преди да бъде назначена за заместник изпълнителен директор е началник отдел – „Контрол на храните и граничен контрол” в ОДБХ София град.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Всяко пето жилище се купува от инвеститор

До 20.1% нарасна делът на инвестиционните сделки с недвижими имоти в Канада от началото на пандемията, сочат данните на Националната банка на Канада. Най-голяма активност се наблюдава на пазарите в Торонто и Хамилтън. Делът е по-нисък спрямо предишния бум на пазара на недвижими имоти, но по-висок спрямо дните преди началото […]